• fu'a itulau

Faiga faufale ole 200 Bailey Bridge

O le faapotopotoga o le faapotopotoga200 Bailey alalaupapae tatau ona faʻapipiʻi muamua le faʻavaa o le isu, o le faʻapipiʻiina o le 200 Bailey Bridge faʻapipiʻiina o le isu: o le faʻapipiʻiina o le 200 Bailey Bridge o loʻo faʻapipiʻi muamua i luga o le papa o loʻo faʻalauiloa i luga o le faletupe, ma o le tasi pito o le fasi faʻalava e tuʻu i luga o le papa ma le isi pito e tuʻu i luga o le fafie le tumau.2.

O le tuʻuina o se faʻalava i tua o le uʻamea pito i luma, faʻapipiʻi laina e lua o pu i le pito i lalo o le faʻalava i totonu o faʻamau i luga o le manoa pito i lalo ipu faʻalava o fasi taʻavale e lua, faʻapipiʻi le mea faʻapipiʻi, aua le faʻamalosi mo sina taimi, ona mimilo lea pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻamau faʻamau i luga o le faʻalava.3.Fa'apipi'i ni fasi ta'avale se lua.

I le taimi lava e tasi, o le 200 Bailey Bridge ua uma ona faʻapipiʻiina e tatau ona faʻapipiʻi le diagonal struts i luga o le truss apefaʻi faʻalava o le vaega muamua, faʻapipiʻi pito i luga i tua atu o faʻamau tuʻu o le pito pito i luma o le lua trusses, pipii lemu i le beam jig, aua le faʻamalosi mo sina taimi, ma toe faʻapipiʻi pe a uma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le faʻamau, faʻapipiʻi le savili lona tolu. , ma fa'apipi'i le fa'amau fa'ata'oto i luga o le fa'alava o fasi fa'aula e lua.

Ina ia faʻapipiʻi le faʻavaa o le isu, e fa trusses faʻapipiʻiina e pei o le faʻavaa o le isu.5, faʻapipiʻiina ituaiga 200 Bailey Bridge na faʻalauiloaina le toso, faʻagasologa o le traction e ausia ai le faʻatonuga tuʻufaʻatasia, laasaga faifaipea, faʻamaopoopo faʻagaioiga, i soʻo se taimi e siaki ai le pusa taʻavale ma le alalaupapa galuega, pe a iai se, e tatau ona vave taofi le taʻaloga, e foia pe a uma le faʻafitauli, pe a maeʻa le faʻaogaina o le alalaupapa, pe a maeʻa le faʻauluina o le alalaupapa e6. le alalaupapa, siaki leBailey ipuma faʻamalosi uma le faʻavaa lagolago, faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le tootoo nonoa matagi.7. Ona faia lea o mea sese o le faʻapipiʻiina 200 Baye alalaupapa manoa, laupapa laupapa, ipu siliva, ma isi.

https://www.greatwallgroup.net/compact-200-bailey-bridge-product/


Taimi meli: Iuni-15-2023